Tietosuojakäytäntö - Jobs24.fi
Päivitetty: Lokakuu 2018



Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti, jotta voitte ymmärtää, miten käytämme henkilökohtaisia tietojasi. Jos et ole samaa mieltä tämän käytännön kanssa, sinun ei pidä käyttää Jobs24.fi palvelua. Käyttäessäsi tätä sivustoa, hyväksyt tämän käytännön. Tämä käytäntö voi muuttua ajoittain. Jos henkilötietojasi käytetään olennaisesti, me ilmoitamme sinulle. Sivuston jatkuva käyttö muutosten tekemisen jälkeen katsotaan hyväksytyiksi näistä muutoksista, joten tarkista päivitys säännöllisesti.



Jobs24.fissä välitämme yksityisyydestäsi. Emme myy tai vuokraa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin ilman nimenomaista suostumustasi.

Keräämme tietoja, jotka toimitat meille tai luovutatte vapaaehtoisesti muiden käyttäjien kanssa. Sekä joitain yleisiä teknisiä tietoja joita järjestelmämme sinusta kerää, kuten IP-osoite, selaintitiedot ja evästeet.

Emme jaa tietoja, jotka annat meille rekisteröinnin prosessissa - myös yhteystietosi - paitsi tässä käytännössä kuvatulla tavalla.

Sivustolla julkaisemasi tiedot (valokuvat, videot, teksti, musiikki, arvostelut, toimitukset) eivät ole enää yksityisiä, kuten kaikki verkossa julkaistut tiedot.

Järjestelmämme tai kolmansien osapuolten järjestelmien keräämät tekniset tiedot voidaan automaattisesti käyttää sivuston, optimointiin, analytiikkaan, sisällön edistämiseen ja käyttökokemuksen parantamiseen. Voimme käyttää tietojasi ottamalla sinuun yhteyttä - antamaan yrityksesi toimintaan liittyviä ilmoituksia tai tarjoamaan sinulle kampanjoita ja yleisiä päivityksiä, mutta emme anna muiden henkilöiden, mukaan lukien myyjät ja ostajat, ottaa sinuun yhteyttä muuten kuin käyttäjäprofiilisi kautta.

Henkilökohtaisia tietojasi voidaan tallentaa maailmanlaajuisesti toimiville järjestelmille, ja niitä voivat käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, jotka toimivat puolestamme. Nämä palveluntarjoajat voivat sijaita maissa, jotka eivät tarjoa samanlaista yksityisyyden suojaa kuin maassa, jossa asut. Tällöin tarjoamme riittävät takeet henkilötietojesi suojelemiseksi.

Jobs24 kunnioittaa yksityisyyttäsi ja on sitoutunut suojaamaan käyttäjiensa - ostajia, myyjiä ja sivuston selaavia kävijöitä. Sinulla on oikeus tietää käytännöistämme, jotka koskevat kerättyjä tietoja kun vierailet ja / tai käytät sivustoa. Käyttäessäsi ja / tai käyttämällä sivustoa ja siihen liittyviä sivustoja, sovelluksia, palveluita, tavaroita ja / tai rekisteröitymistä Jobs24-tilille, hyväksyt käytännön ehdot, myös keräämisemme, käyttötarkoituksen, tietojen luovuttamisen, käsittelyn ja säilyttämisen henkilökohtaisista tiedoista. Voit myös oppia rajoittamaan tietojen jakamista tässä käytännössä.

Tietoja jotka keräämme

Kun rekisteröidyt sivustolle, pyydämme sinua toimittamaan tietyt henkilökohtaiset tiedot, kuten voimassaolevan sähköpostiosoitteen sekä etu ja sukunimen. Voimme kerätä lisätietoja, kuten fyysisen osoitteen, puhelinnumeron tai muiden yhteystietojen ja lisävahvistustiedon, tarjotaksemme tarvitsemasi palvelut (kuten varojen maksamisen tai peruuttamisen, fyysisten tavaroiden lähettämisen) tai markkinoiden eheyden varmistamiseksi.

Lisäksi keräämme tietoja, kun käytät, selaat ja tarkastelet sivustoa. Toisin sanoen, kun käytät sivustoa, olemme tietoisia sivustosi käytöstä, ja voimme, kerätä ja tallentaa tällaiseen käyttöön liittyviä tietoja, kuten geo-sijaintitiedot, IP-osoitteen, laitteen ja yhteystietojen tiedot, selaimen tiedot ja web-lokitiedot ja kaikki käyttäjien tallentamat viestinnät sivuston kautta. Käytämme näitä tietoja parantaaksemme käyttäjäkokemusta, selauskokemustasi sekä seuraamme sivustoa petosten ja sopimattoman sisällön tai käyttäytymisen estämiseksi. Voimme myös kerätä kolmansien osapuolten, kuten väestötieteellisten ja navigointitietojen, perusteella hankittuja lisätietoja.

Miten keräämme tietoja?

Annat meille suoraan suurimman osan keräämistämme tiedoista. Teet tämän täyttämällä sivuston rekisteröintitiedot lähettämällä ja jakamalla sen vapaaehtoisesti. Tämä voi sisältää tietoja myyjistä ja niiden palveluista, käyttäjän sijainnista, portfolion jakamisesta, ostajien arvosanoista ja palautteista sekä kaikista, jotka haluat lisätä käyttäjäprofiiliisi. Keräämme myös teknisiä tietoja epäsuorasti ja automaattisesti järjestelmämme kautta. Näihin tietoihin voi kuulua Internet-protokollan (IP) osoitteen, ohjelmistokokoonpanon, käyttöjärjestelmän ja evästeiden käyttö (evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka lähetetään meiltä tietokoneellesi ja joskus takaisin). Evästeet auttavat meitä parantamaan sivustosi navigointia ja helppokäyttöisyyttä. Lisätietoja evästeistä on jäljempänä kohdassa "Evästeet". Voimme myös kerätä tietoja kaupallisesti saatavilla olevista lähteistä, kuten tiedonkerääjistä ja julkisista tietokannoista.

Miten käsittelemme henkilötietoja?

Asianmukaisten lakien mukaan kaikki henkilötietojesi käsittely on perusteltua käsittelyn ehtona. Useimmissa tapauksissa käsittely on perusteltua sillä perusteella, että:

Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

Pyydämme lupaa ennen kuin käytämme tietoja muuhun kuin tässä käytännössä esitettyihin tarkoituksiin.

Suoramarkkinointi:

Kuinka kauan säilytämme tietosi?

Sovellamme yleistä sääntöä, jonka mukaan henkilötietoja pidetään vain niin kauan kuin niiden täyttämistä varten tarvitaan. Joissakin tapauksissa voimme säilyttää henkilötietosi pidempään. Voimme säilyttää tietosi seuraaville tarkoituksille:

Lapset alle 15-vuotiaat

Sivustomme ei ole tarkoitettu alle 15-vuotiaille lapsille. Kukaan alle 15-vuotias ei pitäisi antaa mitään henkilökohtaisia tietoja sivustolle tai mihinkään. Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia tietoja alle 15-vuotiaista lapsista. Vanhempien ja huoltajien on aina valvottava heidän lastensa toimintaa. Jos huomaamme, että olemme keränneet tai saaneet henkilökohtaisia tietoja alle 15-vuotiaasta lapsesta, poistamme nämä henkilökohtaiset tiedot.

Henkilökohtaisten tietojen jakaminen kolmansien osapuolten kanssa

Emme myy tai vuokraa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille niiden markkinointitarkoituksiin ilman nimenomaista suostumustasi.

Voimme yhdistää henkilötietosi automaattisesti kerättyihin tietoihin ja käyttää sitä parantamaan ja personoimaan palveluitamme, sisältöä ja mainontaa.

Voimme antaa henkilötietosi kolmansille osapuolille ainoastaan sivuston ylläpitämiseksi, tarjota asiakkaillemme palveluja, noudattaa meille asetettuja lakien ja määräysten mukaisia velvoitteita sekä estää petoksia ja laitonta toimintaa, kuten alla on yksityiskohtainen:

Evästeet

Kun käyt sivustolla, voimme käyttää koko toimialalla olevia tekniikoita, kuten evästeitä (tai vastaavia tekniikoita), jotka tallentavat tiettyjä tietokoneellasi olevia tietoja ja joiden avulla voimme muun muassa sallia automaattisen kirjautumisen sivustolle, antaa selailustasi paljon helpompaa ja vaivatonta ja antaa meille mahdollisuuden testata käyttökokemusta ja tarjota sinulle henkilökohtaista selaamista tai kampanjoita. Jatkamalla tämän sivuston käyttämistä hyväksyt sen, että asetamme evästeet tietokoneellesi tai laitteeseesi näiden käytäntöjen ehtojen mukaisesti.

Sivusto käyttää evästeitä keräämään tilastotietoja sen käytöstä, räätälöimään sivuston toiminnot omien mieltymysten mukaan ja avustamaan eri toimintojen mukavuutta. Nämä tiedostot sisältävät erilaisia tietoja, kuten tietoja Jobs24-verkkosivusta, sivuston vierailun kestosta, tietoja siitä, miten olet käynyt sivustossa. Evästeet pysyvät laitteellasi kuvaillun kauden ajan.

Seuraavassa on yksityiskohtaisempi selvitys käytetyistä evästeistä:

Google käyttää kerätyt tiedot arvioidakseen sivuston käyttöä meidän puolestamme, keräämme raportteja verkkosivujen toiminnasta ja muita toimintoja ja internetiä koskevia palveluita. Google ei liitä IP-osoitettasi muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin. Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla sopivat asetukset selaimellasi alla kuvatulla tavalla. Lisäksi voit estää Googlen tietojen keräämisen ja käytön (evästeet ja IP-osoitteen) lataamalla ja asentamalla selainlaajennus . Tämä luo opt-out-evästeen, joka estää tietojen jatkokäsittelyn. Lisätietoja Google Analyticsin evästeistä on Googlen ohjesivuilla ja tietosuojakäytännöissä.

Jos estät nämä evästeet, emme voi taata, miten sivusto tulee toimimaan.

Evästeiden estäminen tai poistaminen

Kun olet antanut meille evästeiden käyttöoikeuden, tallennamme evästeen tietokoneellesi tai laitteellesi, jotta voimme muistaa tämän seuraavan kerran, jotta voimme tallentaa mieltymyksesi ja säästää aikaa myöhemmissä käynneissä poistamalla tarpeet toistuvasti. Voit asettaa selaimesi estämään kaikki evästeet, mukaan lukien palveluihimme liittyvät evästeet tai ilmoittamaan, milloin eväste on asetettu meille. Sinun pitäisi tehdä se kullekin käyttämäsi selaimen asetuksille. Huomaa, että osa palveluistamme ei toimi, jos selaimesi ei hyväksy evästeitä. Voit kuitenkin sallia evästeitä tietyistä verkkosivustoista tekemällä heistä "luotettavia verkkosivustoja" internetselaimellasi.

Seuraavat linkit saattavat auttaa sinua hallitsemaan evästeiden asetuksissa tai voit käyttää lisätietoja Internet-selaimessa olevaa "apua" -vaihtoehtoa:

Jos jaat tietokoneen tai laitteen käytön, evästeiden käyttö tai hylkääminen voivat vaikuttaa kaikkiin laitteen käyttäjiin.

On tärkeää muistaa, että monet palveluistamme eivät välttämättä toimi kunnolla, jos evästeet eivät ole käytössä. Esimerkiksi evästeet saattavat tietyissä tapauksissa säästää käyttäjän käyttäjätunnusten ja salasanojen antamisen ja sallia istunnon jatkuvuuden.

Ulkoiset linkit

Huomaa, että sivustolla voi olla linkkejä kolmansien osapuolten sivustoihin ja jos menet kolmannen osapuolen sivustoon, kaikki tiedot, jotka olet toimittanut kyseiselle sivustolle, eivät kuulu tämän käytännön piiriin. Sinun tulisi tutustua kunkin sivuston tietosuojakäytäntöön erikseen. Tämä käytäntö koskee vain sivustossamme keräämiä henkilökohtaisia tietoja. Jos lähetät sisältöä, mukaan lukien henkilötietosi, sosiaaliseen verkostoon, lähettämisenne riippuu sosiaalisen verkoston käyttöehdoista ja tietosuojakäytännöstä. Meillä ei ole määräysvaltaa näihin käyttöehtoihin ja tietosuojakäytäntöihin.

Turvallisuus

Suhtaudumme erittäin huolella sivuston ja tietojesi turvallisuuden ylläpitämiseen ja luvattoman pääsyn, tappion, väärinkäytön, muuttamisen, tuhoamisen tai vahingoittamisen estämiseen alan standarditekniikoiden ja sisäisten menettelytapojen avulla. Sopimuksin varmistamme, että kolmas henkilö, joka käsittelee henkilötietojasi, antaa samalla luottamuksellisuuden ja tietojesi luotettavuuden. Tietojen välittäminen internetin välityksellä ei ole täysin turvallista, ja vaikka pyrimme parhaamme suojaamaan henkilötietojasi, emme voi taata sivustolle lähetettyjen tietojen turvallisuutta. Mikä tahansa lähetys on omalla vastuullasi. Kun olemme saaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelytapoja ja suojaustoimintoja estääkseen luvattoman pääsyn.

Sivustolle rekisteröityneet käyttäjät suostuvat pitämään salasanansa luottamuksellisesti eikä antamaan salasanaa kolmannelle osapuolelle.

Käyttäjien oikeudet EU-asetuksen mukaan

Sovellettavissa EU-asetuksissa voi 25.5.2018 alkaen olla joitain tai kaikkia seuraavista henkilötietojesi oikeuksista:

Edellä mainittujen lisäksi sinulla on oikeus tehdä tietosuojaa koskeva valitus valvontaviranomaiselle.

Voimme pyytää lisätietoja henkilötietojesi ja turvallisuustarkastusten varalta ennen tietojen luovuttamista sinulle. Pidätämme oikeuden veloittaa maksu lain sallimissa rajoissa. Voimme myös kieltäytyä käsittelemästä pyyntöjä, jotka vaarantavat muiden yksityisyyden, ovat erittäin epäkäytännöllisiä tai aiheuttavat meitä ryhtymään toimiin, jotka eivät ole sovellettavien lakien mukaan sallittuja. Lisäksi, kuten sovellettavat lait sallivat, saatamme joutua säilyttämään tietyt henkilökohtaiset tiedot rajoitetuksi ajaksi kirjanpito-, ja petostentorjuntatarkoituksiin.

Tietojen päivittäminen

Varmistamme, että keräämämme henkilökohtaiset tiedot ovat tarkkoja ja ajantasaisia ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päivittää tietosi tilisi profiiliasetuksissa. Jos uskot tietojesi olevan millään tavoin virheellisiä tai epätarkkoja, ilmoita meille välittömästi. Varmistamme, että tutkimme asiaa ja korjaamme mahdolliset epätarkkuudet mahdollisimman nopeasti, tai jos voimme päivittää ne nopeasti tai poistaa ne - ellei meidän pidä säilyttää nämä tiedot laillisille liike- tai laillisille tarkoituksille. Kun päivität henkilötietojasi, voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin voimme toimia pyynnöstäsi. Jos jostain syystä sinulla on ongelmia henkilötietojen poistamisessa, ota yhteyttä Jobs24 asiakastukeen ja pyrimme kohtuudella poistamaan kaikki tällaiset tiedot voimassa olevien tietosuojalakien mukaisesti.

Voit tarkastella ja muokata henkilökohtaisia tietojasi kirjautumalla sivustoon ja käymällä tilisi profiilisivulla.

Muutokset tietosuojakäytäntöön

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä käytäntöä milloin tahansa, joten käy usein tällä sivulla.

Tämän käytännön muutokset ovat voimassa ilmoitetusta "viimeisestä päivityksestä" .

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on tätä käytäntöä koskevia kysymyksiä (tai kommentteja), voit lähettää meille palautetta asiakaspalveluun.



Kerro meistä ystävillesi!
InstagramFacebookTwitter Google-plusLinkedInPinteres