Miten rakentaa verkkosivusto täydellinen opas verkkosivuston luomiseen


Olitpa sitten myymässä tuotteita tarjoamalla palveluita tai yksinkertaisesti aloittamassa omaa blogia, sinun on luotava oma verkkosivusto. Yksinkertaisesti sanottuna jokainen yritys tai palveluntarjoaja, jolla ei ole sivustoa näinä päivinä, voi olla näkymätön - ja näkymättömyys ei anna sinulle mitään myyntiä.

Sitä vastoin kun luot verkkosivuston, voit houkutella potentiaalisten asiakkaiden huomion, kommunikoida paremmin olemassa olevien asiakkaiden kanssa, laajentaa asiakaskuntaa ja sinulla on kohde yrityksesi markkinointistrategioille. Joten miten luot oman verkkosivustosi? Tämä opas vie sinut läpi vaiheittaisen prosessin jota sinun on noudatettava jotta voit luoda aivan uuden sivuston joka vastaa yrityksesi tarpeita.


Vaihe #1: Osta verkkotunnus ja web-hosting palveluntarjoaja

Ennen kuin luot verkkosivuston sinun on ostettava verkkotunnus ja web-hosting palveluntarjoaja. Verkkotunnus on sivustosi nimi, kuten jobs24.fi. Kun sinulla on verkkotunnus sinun täytyy jonnekin tallentaa sivustosi. Web-hosting palveluntarjoajalta ostetaan palvelin paikka, johon sivustosi tallennetaan fyysisesti.

Monet yritykset jotka tarjoavat web-hosting palveluita, myyvät myös verkkotunnuksia. Kaksi suosittua molempien palveluntarjoajaa ovat Suncomet ja Louhi, mutta on monia muitakin. Ensimmäinen asia joka sinun on tehtävä on tarkistaa onko haluamasi verkkotunnus käytettävissä. Useimmilla palveluntarjoajilla on mahdollisuus tarkistaa verkkotunnukset. Oikean verkkotunnuksen löytäminen voi olla vaikeaa, joten kannattaa pyytää apua. Jobs24:ssä on paljon myyjiä jotka auttavat sinua löytämään tarttuvan verkkotunnuksen.

Vinkit verkkotunnuksen ja hosting-palvelun ostamiseen

 • Kohdista verkkotunnuksesi yrityksesi nimeksi, jotta voit parantaa asiakkaiden tunnettavuutta ja luotettavuutta.
 • Pidä se lyhyenä ja tarttuvana, jotta se on helppo muistaa. Voit menettää asiakkaita jos web-osoitteesi on liian monimutkainen.
 • Hanki ylätason verkkotunnus, kuten .fi tai .com. Valitse verkkotunnus asiakkaan tärkeimpien sijaintipaikkojen perusteella.
 • Rekisteröi verkkotunnus oman nimesi alle, jotta voit hallita sitä. Jos et halua nimeäsi ja osoitettasi verkkotunnuksen alle, voit sallia verkkotunnuksen yksityisyyden useimmilla palveluntarjoajilla.
 • Tutustu yhteisömme verkkosivuston rakentajat ja cms palveluihin.


Vaihe #2: Asenna sisällönhallintajärjestelmä

Kun sinulla on verkkotunnus ja hosting, sinun täytyy laittaa sisältöä sivustoosi. Paras tapa tehdä tämä on sisällönhallintajärjestelmällä. Näin voit muuttaa verkkosivustosi rakennetta ja suunnittelua, hallita navigointia, lisätä sivuja ja lisätä sisältöä ilman koodauskokemusta.


Suosituin sisällönhallintajärjestelmä on ylivoimaisesti WordPress. Vaikka monet ihmiset ajattelevat WordPressia yksinkertaisesti blogging-ohjelmistona, se on paljon enemmän. Se on vankka sisällönhallintaympäristö joka soveltuu kaikenlaisiin verkkosivustoihin.Jos aiot myydä tuotteita harkitse Shopify-verkkokauppasovellusta, jonka avulla voit suunnitella ja toteuttaa kaiken.

Vinkit sisällönhallintajärjestelmän asentamiseen

 • Huomioi helppokäyttöisyys. Voitteko tehdä olennaisia sisältö- ja suunnittelutoimia jos se on vaikeeta?
 • Varmista, että CMS-järjestelmää päivitetään säännöllisesti turvallisuusongelmien ratkaisemiseksi.
 • Varmista, että sinulla on hyvä tukisivusto, johon voit mennä, jos sivustosi luomiseen liittyy haasteita.


Vaihe #3: Asenna WordPress-teema

Oletetaan kuten useimmat ihmiset, olet menossa WordPressin kanssa kun haluat luoda oman verkkosivustosi. Jotta se näyttää hyvältä ja oikealta sinun täytyy saada teema. Teema on verkkosivustosi ulkoasu, joka vaikuttaa siihen mitä asiakkaat näkevät. Sivuston hallinta ei muutu, riippumatta siitä mikä teemaa sinulla on käytössä.


On olemassa kirjaimellisesti tuhansia WordPress-teemoja. On tärkeää valita teema joka heijastaa yritystäsi, mutta valinnan tekeminen voi olla haaste. Teillä voi olla teemoja jotka on suunniteltu ravintoloille, teemoja jotka on tarkoitettu koulutukseen, teemoja yritysten sivustoille, teemoja tuotteiden ja palveluiden myymiseksi verkossa, teemoja yksinkertaisille bloggaajille - luettelo on loputon.


Hyvä paikka aloittaa varsinkin jos on tiukka budjetti, on WordPress-teeman hakemisto. Sillä on satoja ilmaisia teemoja ja voit käyttää sisäänrakennettua paikan päällä olevaa suodatustyökalua, kun haluat valita teemoja asettelun, aiheen (kuten ruoka ja juoma tai valokuvaus) ja ominaisuuksien mukaan (mukaan lukien kyky käyttää mukautettuja otsikoita tai integroida esteettömyysominaisuudet).

Vaihe #4: Asenna WordPress-laajennukset

Yksi WordPressin suurista asioista on että sitä voidaan laajentaa lähes äärettömästi pluginsilla. WordPress-plugin-hakemistossa on yli 48 000 lisäosaa. Näiden avulla voit lisätä sivustollesi uusia ominaisuuksia ilman mitään koodausta.Vinkit WordPress-laajennusten asentamiseen

 • Tarkista arvostelut onko viime aikoina ongelmia tai virheitä, jotka vaikuttavat siihen miten laajennus toimii.
 • Varmista, että laajennus päivitetään säännöllisesti toimiakseen WordPressin nykyisen version kanssa ja vastaamaan äskettäin löydettyihin turvallisuusongelmiin.
 • Vältä liian monen pluginin asentamista, koska tämä hidastaa sivustoasi mikä on hirvittävää SEO: lle.
 • Tutustu yhteisömme WordPress palveluihin.


Kerro meistä ystävillesi!
InstagramFacebookTwitter Google-plusLinkedInPinteres